miércoles, enero 24, 2007

Sí al procés de pau


Primera convocatòria de la campanya "Sí al procés de pau" en forma de concentració a la plaça Sant Jaume el proper diumenge 28 de gener a les 12h. A continuació reproduïm el manifest de la convocatòria i la manera d'adherir-se a la campanya.

CAP VIOLÈNCIA, SI A LA PAU

“Les persones i entitats sotasignades, vinculades al moviment per la pau, la solidaritat i la societat civil del nostre país impulsem la campanya “Sí al procés de pau”.

En primer lloc, manifestem el nostre més ferm rebuig a l’atemptat que ETA ha comès a Madrid i que ha causat la mort de dos treballadors equatorians, tot expressant el nostre condol i solidaritat als seus familiars i amics.

Totes les entitats sotasignades ens apleguem sota els següents principis comuns:
1. Continuar amb el nostre compromís en suport al diàleg i la recerca d’un procés de pau.
2. Donar suport a totes les iniciatives ciutadanes que es desenvolupin en aquest mateix sentit
3. Reafirmar que la opció per la pau s’ha de donar en absència de violència i amb el respecte de tots els drets humans per a totes les persones.

No volem tornar al passat i considerem que l’objectiu de la pau és una prioritat política de la màxima importància. No volem ser espectadors ni espectadores i considerem imprescindible la participació activa de la societat civil per assolir aquest objectiu. Tots i totes compartim que construir un escenari de pau requereix d’una realitat de no violència i respecte a tots els drets.

Aquest és l’únic camí.NO HI HA TREVA PER LA PAU

E-mail per enviar adhesions: sialproces@mesvilaweb.cat Weblog de la campanya: http://blocs.mesvilaweb.cat/sialprocesLlista de correu de la campanya: sialprocesdepau@yahoogroups.com

No hay comentarios: