domingo, junio 04, 2006

Començo una nova etapa professional

Aquesta setmana he renunciat a l'acta de Diputat al Parlament de Catalunya, on formava part del grup parlamentari Socialistes-Ciutadans pel Canvi des de l'any 1999.

Ho he fet així perquè el Govern de la Generalitat, a proposta del conseller de la Presidència, m'ha nomenat director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Prèviament, el consell executiu havia trespassat la política de cooperació al desenvolupament del Departament de Governació al de Presidència. I, alhora, havia atribuït a l'Agència de Cooperació "l'execució i la gestió de la política en matèria de suport a les comunitats catalanes a l'exterior".

Assumeixo aquestes noves responsabilitats amb molta il·lusió i amb la voluntat de treballar tant i tan bé com pugui i sàpiga, per contribuir amb tota la modèstia, però amb decisió i professionalitat, a millorar les relacions de Catalunya amb els pobles i les comunitats del Sud, i també amb la comunitat catalana que viu i treballa a l'estranger.

Compto per fer-ho amb un molt bon equip de professionals, tant a l'ACCD com al què fins ara era la Secretaria de Cooperació Exterior. També hi ha al nostre país una xarxa d'entitats socials que ténen una dilatada experiència en els camps de la cooperació al desenvolupament, la pau i els drets humans. I no cal dir que per tot el món hi han una bona colla de Casals catalans amb ganes d'augmentar els ja importants llaços personals, històrics, culturals i institucionals amb Catalunya.

Tenim molta feina al davant i moltes ganes de fer-la.

6 comentarios:

xfebrer dijo...

Benvolgut Àlex,

Estic convençut que faràs molt bona feina. Felicitats!

Xavier

Àlex Masllorens dijo...

Agraeixo les teves paraules de suport. Endavant!!

Donaire dijo...

Molta sort, Àlex. Estic segur que faràs una feina excel·lent i que malgrat el poc temps deixaràs petja (de la mateixa manera que has fet en el Parlament).
Només et demano una cosa: que no deixis el blog.

Anónimo dijo...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Unknown dijo...

Enhorabuena Àlex, ( un poco tardías)

Anónimo dijo...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»