martes, noviembre 30, 2010

Cada vot és important

A les persones que van anar a votar diumenge (especialment les més joves), encara que ho fessin amb un vot en blanc o a favor de partits que no han obtingut representació parlamentària, cal fer-los notar que gràcies a la seva petita acció han impedit que la feixista Plataforma per Catalunya entrés al Parlament. Si hi hagués hagut una participació inferior, només de tres o quatre punts menys, Josep Anglada i els seus seqüaços serien avui asseguts al Parlament. I tindrien també molta més presència als mitjans de comunicació.

2 comentarios:

joan Ramon B. dijo...

LA LINIA 9-l0 NO ES POT RALENTIR!!!
O només hi conta el que faci Ferrovial per aquests Governants.
Facin el favor, home ja està bé!
Al Debat TVB ahir, semblava fet a Cal Hereu, amb poca atenció i tallant a M.Tura. Malgrat tot, la dignitat va quedar manifesta.
Molt bé Montserrat Tura, una vegada més.

Anónimo dijo...

La Candidatura de Montserrat Tura es de quantitat, però principalment de responsabilitat per la ciutat i pels ciutadans.Es reeixir la ciutat de mires obertes i de progrés.
A l'actual societat diuen que s'estan mes acomodats, però sobre tot individualitzat,no es mou mes que per vigilar els seus bens,o per obtenir-ne més els que tenen molt, en tant la població és en penúria i desprotegida.
La ciutat oberta i de progrés, amb lligam amb tots els ciutadans i metropolitana, dona al ciutadà el seu patrimoni a tots els carres, barris i serveis.
Aprofitem tota la ciutadania el lideratge de Montserrat Tura, per la valentia de retrobar la ciutat que ha emmirallat al mon. "Guanyem Barcelona".
Joan Ramon B.