sábado, noviembre 25, 2006

Orgasme mundial per la pau

Una parella de pacifistes de Califòrnia (EUA) ha convocat la humanitat a "un orgasme mundial per la pau" el 22 de desembre, la data del pròxim solstici, amb l'esperança de crear una massa crítica de vibracions favorables a l'harmonia.

Segons Donna Sheehan i el seu company, Paul Reffel, la idea és "efectuar un canvi en el camp d'energia de la Terra mitjançant la inserció de la màxima càrrega possible d'energia humana".

L'objectiu de la convocatòria és que aquesta injecció d'"energia positiva i altament concentrada" redueixi "els actuals nivells perillosos d'agressió i violència a tot el món".

Per més info: http://www.globalorgasm.org/

No dubteu en seguir-ho! No hi perdem res! Al contrari ;) Pau germans!!!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Cristina Fallarás publicço una columna bastante dudosa al respecto la semana pasada en ADn.
Cristina Fallarás.

Àlex Masllorens dijo...

Esto es un negociete que tiene montado la parejita esta para vender libros y otras cosas... ya se sabe, no queda ni un palmo de limpio.

Anónimo dijo...

Ni te lo creas. Lo que pasa es que les va la juerguita. A mí me parece estupendo. Desde luego, mucho más agradable que ponerse a tocar la cacerola. Además lo del orgasmo tiene una ventaja innegable: no hace falta más que saber tocarte. No necesitas nada ni a nadie.

Anónimo dijo...

i del Sahara que en dieu?
és una vergonya el que està fent el Govern espanyol, és a dir el PSOE...

LLIBERTAT I JUSTICIA PEL POBLE SAHARUÍ!!!! RESPECTE ALS DRETS HUMANS AL SAHARA OCUPAT!!! DESENVOLUPAMENT DE LES RESOLUCIONS DE NACONS UNIDES!!!!

JA N'HI HA PROU D'HIPOCRESIA, NO CAL FER TANT A LA DESCARADA L'AMIGUISME AMB EL REI ALAUITA, MOHAMED VI!

Espero o desitjo que tants i tants militants socialistes recordeu a l'aparell del partit que hi ha un poble germà, el saharuí, que no es mereix que l'oblidem!

Àlex Masllorens dijo...

Doncs, convocarem un orgasme mundial per la pau al Sahara!! Sobretot si es té en compte que el govern espanyol no s'ha saltat cap resolució (que jo sàpiga) de NN.UU