jueves, diciembre 15, 2005

Avui he après a fer "memes", o sigui una piràmide d'aquestes de tota la vida: anar pringant a gent, incloent-hi aquí els seus webs, perquè els i les internautes vagin descobrint altres blogs i webs del ciberespai i tots plegats anem teixint xarxa. Doncs apa, aquí van unes quantes i anirem a més. A veure qui s'anima!


CRISTIAN ALCAZAR

MIQUEL ICETA

ANTONI COMIN

PACO BOYA

7 comentarios:

Pedro dijo...

Àlex, tots i totes estem molt contents i contentes que hagis obert un blog o bloga perquè els bloggers i bloggeres poguem llegir el que penses.
Ah, i felicitats pel premi Pere Quart, amb retard encara que sigui.

Pedro dijo...

El blog d'en Comín no xuta Àlex.

Àlex Masllorens dijo...

Pedro,

Agraeixo molt els teus comentaris i comentàries (encara que no sé qui ets). Miraré d'arreglar el tema de'n Comin, a veure si me'n surto.

Bones Festes!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Jordi Pedret dijo...

Àlex, acabo d'arribar la la blogsfera, convençut de la feina de xarxa i de les possibilitats de comunicació que obre. T'aniré visitant.

Cristian Alcázar dijo...

Hi Àlex! Pásate por mi weblog y verás que te he dejado un reto, otro meme, para tí. Sobre las manías personales... esperamos, todos, tu respuesta!

Cristian Alcázar dijo...

Hi Àlex! Pásate por mi weblog y verás que te he dejado un reto, un meme, para tí. Sobre las manías personales... esperamos, todos, tu respuesta!