sábado, diciembre 01, 2007

Aquí ningú no ha decidit mai res


Intento recordar qui ha governat en aquest país en els darrers vint anys... o qui ha donat suport a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat i de l'Estat, durant tot aquest temps. Que n'és de feble la memòria! Com costa recordar-ho amb claredat!


NO, no deuen haver estat ni CiU, ni ERC ni ICV-EUiA. Els pressupostos es devien aprovar tot sols, sense els vots de ningú. O només amb els dels altres, que són sempre els dolents.


I, per tant, aquí ningú no ha decidit mai res i, per tant, aquí ningú no és responsable de res i, per tant, les infrastructures hi són o no hi són sempre per culpa dels altres i, per tant, funcionen o no funcionen només per què els altres en saben o no en saben i, per tant, podem declarar el què volguem i, per tant, podem anar a la mani, a totes les manis, sempre que ens vingui de gust, o que pugui ser útil, o que s'acostin eleccions. Total, tot s'hi val! I la gent no té memòria! I, d'altres no tenen vergonya.

3 comentarios:

Jose Martín dijo...

La culpa no la vol ningú.

Anónimo dijo...

La culpa no la té ningú, però els que pringuem sempre som els mateixos. Us havia votat sempre, però si no us espavileu s'ha acabat. Al març me n'aniré de calçotada.

Àlex Masllorens dijo...

Anar de calçotada és un dret que tothom té. Igual que anar a votar... i que protestar. Encara que em sembla que sempre és més coherent protestar després d'haver anat a votar.